Ilmoittautuminen paraatin on auki!

Meripäiviä vietetään 24.-27.2024 ja Meripäivien avajaisparaati ja avajaiset järjestetään totutusti meripäiväkeskiviikkona 24.7. klo 18.00 alkaen. Meripäivät järjestetään jälleen Kotkan keskustassa ja siitä syystä paraati kulkee tänäkin kesänä Kymenlaaksonkatua pitkin Papinkadulle päättyen Itäkadulle. Avajaiset alkavat heti paraatin jälkeen Kotkan kauppatorilla.

Ilmoittautuminen ryhmille on nyt auki ja ilmoittautua voi 20.6.2024 saakka. Paraatiin voivat ilmoittautua kaikki kotkalaiset yhdistykset ja yritykset. Ei-kaupalliset yhdistykset, järjestöt ja seurat voivat osallistua paraatiin ilmaiseksi. Kaupallisilta yrityksiltä peritään osallistumismaksu.

Paraatissa on aina vuosittain vaihtuva teema, jota ryhmien toivotaan tuovan paraatiesityksessään esiin. Viime vuonna teemana oli ”ekosyy juhlaan” ja tänä vuonna teemana on ”Meripäivät – porukalla paras”.

Paraati on myös kilpailu, johon kaikki ryhmät osallistuvat. Meripäivien yhteistyökumppani Kymen Seudun Osuuskauppa palkitsee voittajaryhmän 1000 euron palkinnolla. Voittajaryhmän nimi julkistetaan Meripäivien avajaistilaisuudessa Kotkan kauppatorilla heti paraatin jälkeen ja voittajaryhmään ollaan yhteydessä myös puhelimitse mahdollisimman pian.

Ilmoittautumaan pääsee oheisen lomakkeen kautta (avautuu uuteen välilehteen): ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Pääyhteistyökumppanit 2024

Menossa mukana vuonna 2024