Liput ja VIP-paketit

Liput

Meripäivä Areenan liput myy ennakkoon Lippu.fi.

Lipunmyynti portilla avautuu tuntia ennen ensimmäisen artistin esiintymisaikaa.

Tapahtuma-alue on kokonaan käteisvapaa, eli ainoat hyväksytyt maksutavat ovat korttimaksut yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä on R-kioski, josta lipun voi ostaa myös käteisellä.

Torstaina tapahtuma on sallittu kaiken ikäisille.  Alueella on tällöin erillinen anniskelualue.

Perjantaina ja lauantaina koko festivaalialue on anniskelualuetta, jolloin sisäänpääsy on sallittu vain

18-vuotta täyttäneille.

Liput vaihdetaan porteilla rannekkeisiin, jotka mahdollistavat alueelta poistumisen ja paluun takaisin festivaalialueelle.

Lippujen hinnat

torstai (ikärajaton) 43,50 €

perjantai (K-18) 46,00 €

lauantai (K-18) 48,50 €

kahden päivän lippu pe-la (K-18) 84,50 €

kolmen päivän lippu to-la (K-18) 114,50 €

Voit halutessasi päivittää peruslippusi lipunmyynnissä
VIP-lipuksi. Peruslipun päivittäminen VIP-lipuksi maksaa 74 €.

VIP

VIP-alue sijaitsee festivaalialueen kaupungintalon puoleisella sivustalla, käytössä on myös kaupungintalon pääovien terassitasanne.

VIP-lippu (K-18) sisältää sisäänpääsyn VIP-alueelle, vartioidun narikan, tapahtuman päiväkohtaisen musiikki- ja viihdeohjelman, hyvän näkyvyyden lavalle VIP-alueelta, henkilökohtaisen festivaalipassin, piknikhenkeen rakennetun VIP-ruokailun vastuullisesti take away -rasiassa tarjoiltuna, omat VIP-vieraille varatut baarit ja erilliset WC-tilat istuskelualueet sekä arjen yläpuolelle kohottavan auringonlaskun terassin. VIP-liput eivät sisällä juomia. Vierailla on mahdollisuus käyttää koko tapahtuma-aluetta ja myös festivaalialueen ruokamyyjien tarjonta on muutamien askelien päässä. VIP-alueelle on oma sisäänkäynti. Kaikilla lipun ostaneilla on mahdollisuus poistua ja palata takaisin festivaalialueelle tapahtuman aikana.

VIP menu

Mikäli VIP-lipun ostaneella asiakkaalla on erityisruokavalio tai allergioita, pyydämme asiakasta olemaan yhteydessä suoraan ruokailun toteuttavan Compass Groupin keittiöpäällikkö
Jyri Leinoseen sähköpostitse (jyri.leinonen(a)compass-group.fi) ja ilmoittamaan nimensä, allergia-/erityisruokavaliotiedot sekä päivän pe/la/molemmat jolloin on saapumassa VIP-alueelle. Erityisruokavalioon valmistettu ruoka-annos pyydetään tarjoilupisteestä henkilön nimellä. Erityisruokavalio-ilmoituksia voi ennakkoon antaa 26.7. saakka, valitettavasti paikan päällä ja tapahtuman aikana erityisruokavalioita ei pystytä huomioimaan kuin hyvin rajatusti.

VIP-paketit:

To 27.7.2023  123,50 € (sis.palvelumaksun)

Pe 28.7.2023 120,50 € (sis. palvelumaksun)

La 29.7.2023 123,50 € (sis. palvelumaksun)

Lippupiste.fi

Ryhmävaraukset ja tarjoilutilaukset:

Myyntipäällikkö Marjukka Relander, marjukka.relander@satama.fi, puh. 040 7142800.

Ennakkoon tarjoilutilauksen tehneille ryhmille (min 6 hlö) osoitetaan nimetyt pöytäpaikat VIP-alueelta.

VIP-liput vaihdetaan portilla kaulanauhaan ja rannekkeeseen, jotka yhdessä oikeuttavat siirtymään VIP-alueelle. Lipunmyynti avataan tuntia ennen ensimmäisen artistin esiintymisaikaa.

 

Pääyhteistyökumppanit 2024

Menossa mukana vuonna 2024