Turvallisuus

Tapahtuma-alueen turvallisuudesta huolehtii Total-Sec Oy

Turvallinen tila kaikille

Meripäivä Areena on syrjinnästä vapaa alue ja sitoutuu edistämään tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden periaatteita. Jokainen on tervetullut festivaalille omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää tai häirintää. Meripäivä Areenalla on käytössä häirintäyhteyshenkilön palvelut mahdollisten häirintätilanteiden varalle. Jos joudut häirinnän kohteeksi tai todistat sitä, ota yhteyttä alueen järjestyksenvalvojiin, EA-ryhmään tai muuhun festivaalin henkilökuntaan, jotka ohjaavat sinut häirintäyhteyshenkilön luokse.

Festivaalialueelle ei saa tuoda lasipulloja tai -purkkeja, alkoholia
(ei myöskään tyhjiä alkoholipulloja vesipulloksi!), ampuma- tai teräsaseita tai muita vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä.

Viime kädessä päätöksen alueelle tuotavista esineistä ja aineista tekevät aina festivaalin järjestyksenvalvojat.

Myös sateenvarjot ovat kiellettyjä, koska ne aiheuttavat näköesteitä.

Ensiapu

Tapahtuma-alueella koko tapahtuman ajan avoinna oleva SPR:n ylläpitämä ensiapupiste, jossa hoidetaan kolhut ja haaverit. Ensiapupiste sijaitsee tapahtuma-alueen takaosassa, WC-alueen vieressä.

Arvot

Meitäkin ohjaavat Kotkan kaupungin arvot: reiluus, rakkaus ja rohkeus

Satama Areena on Meripäivä Areenan virallinen järjestäjä vuonna 2023 ensimmäistä kertaa.

Pyrimme mahdollisuuksiemme mukaan huomioimaan Kotkan Meripäivien ympäristövastuullisuusohjelmaa (Ekokompassi) ja sitoudumme vuosittaiseen kehitystyöhön.

Areenan infonumero

Meripäivä Areenan infonumero palvelee tapahtuman aikana ke-la klo 12 alkaen festivaalialueen sulkeutumiseen asti numerossa 040 714 2810.

Pääyhteistyökumppanit

Menossa mukana