Talkoolaiset

Ole osa tapahtumatiimiä

Meripäivien tekoon tarvitaan suuri joukko ihmisiä – myös aktiviisia talkoolaisia! Talkoolaiset ovat tärkeässä roolissa tapahtuman onnistumisen ja viihtyvyyden kannalta ja erilaisia tehtäviä löytyykin laidasta laitaan.

Talkoohaku kesälle 2023 on päättynyt.

Hyvä tietää

  • Meripäivät järjestetään 26.-29.7.2023 Kotkan keskustassa viime vuoden tapaan.
  • Talkootehtävät sijoittuvat tapahtuma-ajalle, mutta kaikki pääsevät nauttimaan Meripäivätunnelmasta myös vapaalla.
  • Vuorot ovat n. 6h pituisia ja voit työskennellä yhtenä tai useampana tapahtumapäivänä toiveidesi mukaan. Arvostamme sitoutumista useampaan vuoroon.
  • Et tarvitse aiempaa kokemusta tai erityisosaamista tehtäviin. Erityisosaamisesta tai kokemuksesta kannattaa kuitenkin kertoa hakulomaketta täyttäessä.
  • Suositusikäraja tehtäviin on 16v.
  • Seuroille suunnatuista tehtävistä lisätietoja sivun alaosasta.

Talkoolaisten edut

Talkoolaisille tarjotaan yksi lämmin ateria työvuoroa kohden. Taukotiloissa on tarjolla kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa. Lisäksi saat työvuoroosi t-paidan, jonka saat itsellesi myös muistoksi. Halutessasi saat talkootyöstä myös todistuksen. Talkoolaisille järjestetään myöhemmin syksyllä vapaamuotoinen tilaisuus, jossa on luvassa pientä tarjoilua ja ohjelmaa.

Tehtäväkuvaukset:

Kävijätutkimus

Meripäiviä kehitetään jatkuvasti ja yksi kehittämisen keino on kerätä palautetta tapahtuman kävijöiltä. Talkoolaisena tehtävänäsi on kerätä kävijöiden sähköpostiosoitteita myöhemmin lähetettävää kävijätutkimusta varten. Työtä tehdään pareittain Meripäivien alueella liikkuen ja ihmisiä hymyssä suin kohdaten.

Siivouspartio

Siivouspartiolla on tärkeä rooli Meripäivien viihtyvyyden takaamiseksi. Tässä tehtävässä pääset liikkumaan ympäri festivaalialuetta huolehtien alueen siisteydestä mm. roskia keräämällä. Tarvittavat työvälineet saat tietenkin matkaan mukaan. Meripäiville on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti ja tapahtuman siisteys, sekä onnistunut lajittelu tapahtuma-alueella on erityisen tärkeää. Huomioithan, että tehtävässä kävellään laajasti tapahtuma-alueella ja mm. tapahtuman parkkialueilla keskustassa.

Infopisteen asiakaspalvelu

Infopisteen työntekijöillä on ratkaiseva asema positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa. Info on se paikka, jonka puoleen asiakas kääntyy kaikissa kysymyksissään. Infotyöntekijät saavat kattavan infopaketin ja koulutuksen, jonka avulla asiakkaita opastetaan ja neuvotaan iloisin mielin erilaisissa tilanteissa. Infopiste sijaitsee Meripäiväalueella.

Info / tuotannon apukäsi

Infossa päämajaa pitävänä joka paikan höylänä pääset kokemaan tapahtumatyön erilaisia puolia ja käänteitä. Toimit pääasiassa infopisteellä asiakkaita opastamassa (kts. infopisteen asiakaspalvelu), mutta tarpeen tullen olet valmis hoitamaan myös muita juoksevia asioita ja toimimaan festivaalityöntekijöiden apukäsinä mm. Kotka-lavalla.

Lasten Meripäivät

Lasten Meripäivien talkoolaisena pääset avustamaan kävijöitä tapahtuman omalla infopisteellä, sekä seuraamaan ja laskemaan kävijämääriä. Lasten Meripäivillä on iloinen tunnelma ja näissä tehtävissä saa varmasti seurata lasten riemua, sekä monipuolista ohjelmaa.

Seurat hohoi!

Kaipaako seuranne/ yhdistyksenne uusia välineitä tai onko suunnitteilla tutustumis- tai pelireissu? Meripäivillä on tarjolla varoja kerryttäviä talkootehtäviä seuroille, kuten pyöräparkin valvontaa ja lajitteluneuvojina toimimista lajittelupisteillä.

Heräsikö kiinnostus? Ottakaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tiia.heikkila(at)kotka.fi ja kertokaa hieman seurastanne, millaisiin tehtäviin toivoisitte ja mielestänne soveltuisitte.

Pyöräparkin valvontaan voivat osallistua myös alaikäiset jäsenet, mutta paikalla on oltava aikuinen. Lajitteluneuvojiksi toivomme vähintään 16-vuotiaita henkilöitä, myöhäisillan vuoroissa yli 18-vuotiaita. Pyöräparkkia valvotaan päivittäin n. klo 9–24 ja lajitteluneuvonnassa riittää erilaisia tehtäviä läpi tapahtuman, myös ilta- ja yöaikaan.

Ilmoitamme valinnoista hakeneille, jonka jälkeen valittujen seurojen kanssa sovitaan tarkemmista yksityiskohdista.

 


LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

Pääyhteistyökumppanit

Menossa mukana