Talkoolaishaku 2022

MERIPÄIVIEN TALKOOHAKU ON AUKI!

Meripäivien talkoohaku kesälle 2022 on avattu. Talkootyön merkitys Meripäiville on suuri ja tapahtuman toteutus olisi haastavaa ilman sitoutunutta vapaaehtoisten porukkaa. Meripäivien talkoolaiseksi voi hakea kuka tahansa 16 vuotta täyttänyt, joka on kiinnostunut talkootehtävistä yhdellä Suomen suurimmista tapahtumista. Tärkeintä on kyky aurinkoiseen asiakaspalveluun ja halu tehdä meripäiväkävijöille hieno tapahtuma.

Talkoolaiset ovat tärkeässä roolissa tapahtuman onnistumisen kannalta ja tehtäviä löytyykin laidasta laitaan. Meripäivien talkoolaisena voit päästä tapahtuman kulisseihin, kerryttämään kokemusta, sekä verkostoitumaan. Talkoolaisille tarjotaan yksi lämmin ateria työvuoroa kohden sekä talkoolainen saa t-paidan. Halutessasi saat talkootyöstä myös todistuksen. Löytyykö Meripäiviltä juuri sinulle sopiva homma? Hae mukaan iloiseen Meripäiväjoukkoon!

Talkoolaisille järjestetään ennen tapahtumaa yleinen turvallisuus- ja asiakaspalvelukoulutus sekä tapahtuman yleisesittely.

Haluatko mukaan tekemään huipputapahtumaa?
Täytä oheinen lomake ja lähetä se 31.5.2022 mennessä.

Lomakkeeseen pääset tästä linkistä: https://gest.fi/customers/cgafbj/3798

Lisätietoja:
tapahtumatuottaja
reetta.romppanen@kotka.fi
p. 040 193 0697

TALKOOTÖIDEN KUVAUS

Kävijätutkimus
Meripäiviä kehitetään jatkuvasti ja yksi kehittämisen keino on kerätä palautetta tapahtuman kävijöiltä. Talkoolaisena tehtävänäsi on kerätä kävijöiden sähköpostiosoitteita myöhemmin lähetettävää kävijätutkimusta varten. Työtä tehdään pareittain Meripäivien alueella liikkuen ja hymy huulilla.

Siivouspartio
Siivouspartiolla on tärkeä rooli Meripäivien viihtyvyyden takaamiseksi. Tässä tehtävässä pääset liikkumaan ympäri festivaalialuetta huolehtien alueen siisteydestä mm. roskia keräämällä, johon tarvittavat työvälineet saat tietenkin matkaan mukaan. Meripäivät tavoittelee Ekokompassi-sertifikaattia, joten siisteys ja asianmukainen kierrätys Meripäivien alueella on erityisen tärkeää.

Infopisteen asiakaspalvelu
Infopisteen työntekijöillä on ratkaiseva asema positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa. Info on se paikka, jonka puoleen asiakas kääntyy kaikissa kysymyksissään. Infotyöntekijät saavat kattavan infopaketin ja koulutuksen, jonka avulla asiakkaita opastetaan ja neuvotaan iloisin mielin erilaisissa tilanteissa. Infopiste sijaitsee Meripäiväalueella.

Info / tuotannon apukäsi
Infossa päämajaa pitävänä joka paikan höylänä pääset kokemaan tapahtumatyön erilaisia puolia ja käänteitä. Toimit pääasiassa infopisteellä asiakkaita opastamassa (kts. info), mutta tarpeen tullen olet valmis hoitamaan myös muita juoksevia asioita ja toimimaan festivaalityöntekijöiden apukäsinä.

Kotka-lava
Kotka-lavalla tapahtuu koko festivaalin ajan. Siellä työskennellessä mm. autat lavan juontajaa ja huolehdit alueen sekä backstagen viihtyvyydestä. Kotka-lavalla työskennellessä pääset työn ohessa nauttimaan upeista esityksistä ja seuraamaan tapahtuman kulkua aitiopaikalta.

Lasten Meripäivät
Lasten Meripäivien talkoolaisena pääset työskentelemään infopisteellä, sekä seuraamaan ja laskemaan kävijämääriä. Lasten Meripäivillä on iloinen tunnelma ja näissä tehtävissä saa varmasti seurata lasten riemua, sekä erilaista ohjelmaa.


LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!