Tervetuloa suurtapahtuman kumppaniksi!

Kotkan Meripäivät on Suomen monipuolisin kaupunkifestivaali, jota on järjestetty jo vuodesta 1962 lähtien. Meripäivät kokoaa vuosittain noin 200 000 tapahtumakäyntiä neljän päivän ajaksi Merikaupunki Kotkaan – ja me haluamme myös teidät mukaan!

Seuraavia Meripäiviä juhlitaan keskiviikosta lauantaihin 26.–29.7.2023.

Kotkansaarelle järjestettävät Meripäivät koostuvat päivittäisistä kymmenistä eri tapahtumista, konserteista ja esiintyjistä. Ohjelmaan kuuluvat mm. huikea avajaisparaati, kesäravintoloiden herkut, monipuolinen alueohjelma, Kotka-lavan esitykset, Lasten Meripäivät, vierailevat alukset sekä erilaiset urheilutapahtumat.

Meripäivät on kävijöidensä luottotapahtuma, joka on saanut kiitosta erityisesti ainutlaatuisesta tunnelmastaan ja monipuolisesta ohjelmatarjonnastaan. Tapahtuman kävijät ovat keskimäärin 25–50-vuotiaita, työssäkäyviä, perheellisiä henkilöitä.

Tarjoamme Teille mahdollisuutta tulla mukaan ja tavoittaa entistäkin suurempi osa meripäiväasiakkaista! Monet kävijöistämme eivät osallistu Meripäivien lisäksi millekään muulle festivaalille – Meripäivien näkyvyys on siis uniikki mahdollisuus! Tutkimuksen mukaan informaatiota tapahtumasta etsittiin ja löydettiin enimmäkseen Meripäivien netti- ja Facebook-sivuilta sekä Meripäiväesitteestä – tämä on siis tehokas kanava!

Erikoisnäkyvyyttä kumppanuuspaketeilla:
• Sopimukset tehdään Kotkan Meripäivien ja yritysten välisinä.
• Kumppanit saavat paketteihin sisältyvät vastineet ja oikeuden käyttää Meripäivien imagoarvoa omassa viestinnässään.

Ota yhteyttä kumppanuusasioissa:

Hanna Teelahti
viestintä- ja tapahtumakoordinaattori
hanna.teelahti(at)kotka.fi
p. 040 1906 815