Lasten Meripäivillä juhlitaan Tiede, taide, tarinat – teemalla

Perheen pienempien oma festivaali, Lasten Meripäivät, järjestetään 24.-27.7.2024 Yhteisötalo Messillä. Lasten Meripäivien teemana on tiede, taide, tarinat ja luvassa on jälleen runsaasti ihmeteltävää, mielenkiintoista tekemistä työpajoissa sekä viihdyttäviä esityksiä. Lasten Meripäiville on vapaa pääsy.

Keskiviikkona 24.7. vietetään Lasten Meripäivien avajaisia. Lasten Meripäivien tapahtuma-alue on tuolloin auki klo 15­–17. Avajaispäivänä on luvassa mm. koko perheen disko, Vekkuli-maskotin tanssituokio sekä Taikuri Taija Taika.

Torstaina 25.7. käynnistyvät Lasten Meripäivien nonstop-työpajat, jotka ovat auki lauantaihin asti tapahtuma-alueen aukioloaikoina klo 10–18. Mukana on sekä perinteisiä työpajoja, kuten Raxa-puutyöpaja, että aivan uusi kokonaisuuksia, kuten Avaruusmaalaus-taidepaja sekä I love 8-bit -toiminnallinen tietokonenäyttely. Energiapalveluyhtiö Väreen mahdollistamana Lasten Meripäivillä päästään kokemaan tv:stä tutun Tutkija Piin tiedetyöpajoja. Tutkija Pii myös esiintyy Lasten Meripäivillä.

Työpajojen lisäksi koko tapahtuman ajan on luvassa paljon muuta ohjelmaa. Lauantaina lasten ohjelmaa nähdään myös Kotkan Kaupunginteatterin edustalla sijaitsevalla Kotka-lavalla klo 11–15 välisenä aikana. Koko Lasten Meripäivien ohjelma löytyy osoitteessa meripaivat.com/lastenmeripaivat.

Lasten Meripäivät järjestää Kotkan lastenkulttuurikeskus.

Pääyhteistyökumppanit 2024

Menossa mukana vuonna 2024