Tietoa tapahtumasta

Tänä vuonna Lasten Meripäivien ohjelmassa on paljon erilaisia taidekokemuksia työpajojen, lajikokeilujen, sekä muun hauskan yhdessä tekemisen muodossa, unohtamatta tietenkään viihdyttäviä esityksiä! Lasten Meripäivät keskittyvät Yhteisötalo Messille (Kirkkokatu 22, 48100 Kotka, pääportti Korkeavuorenkadulla) sekä päiväkohtaisesti lähialueelle. Tapahtuma-alue on auki ke klo 15-17 ja to-la klo 10-18.

Sisäpihalta löytyy päivittäin Höppänätontun puutyö- ja luonnonmateriaalipaja, taidemaalausta vesiliukoisilla väreillä, Rytmirekan vaihtuvia toimintoja sekä keppari- ja neppisautoleikkejä. Myös tapahtuman infopiste ja SPR ensiapupiste löytyy piha-alueella.

A-talossa pääsee tekemään kädentaitoja, hurjastelemaan KoPSA:n kauko-ohjattavilla pienoissähköautoilla, sekä nauttimaan vaihtuvista lajikokeiluista ja ohjelmasisällöistä.

B-talon chillaus-huoneessa voi ruokailla ja levähtää pienimpien festarikävijöiden kanssa. Tilassa on myös rauhallista imettää ja mikrokin löytyy.

Piha-alueen Huiliteltassa on tarjolla vettä ja omia vesipulloja pystyy täyttämään saniteettitiloissa sekä A-talon käytävän vesipisteellä.

Ruoka ja virvokkeet:
Hodarikeisarin maistuvat hodarituotteet ja virvokkeet löydät piha-alueelta. Jäätelö- ja muu makea myynti sijaitsee B-talon tapahtumakahvilassa.

Saniteettitilat ja mahdollisuus vaipanvaihtoon löytyvät A- ja B-taloista.

Pyörätuolilla pääsee A-taloon sisäpihan puolelta ja B-taloon talon päädystä. Sisäänpääsyyn avain infopisteeltä.

Suosittelemme saapumista julkisilla kulkuneuvoilla. Vaunuparkki löytyy pääportin vierestä. Inva-pysäköinti Kirkkokadulla.

Lasten Meripäivien löytötavarat toimitetaan Lasten Meripäivien infopisteelle. Löytötavaroita voi myös tarkastella osoitteesta https://eo.eomistaja.fi/loyto/ 

Pääyhteistyökumppanit