Tervetuloa suurtapahtuman kumppaniksi!

Kotkan Meripäivät on Suomen monipuolisin kaupunkifestivaali, jota on järjestetty jo vuodesta 1962 lähtien. Meripäivät kokoaa vuosittain noin 200 000 tapahtumakäyntiä neljän päivän ajaksi Merikaupunki Kotkaan – ja me haluamme myös teidät mukaan!

Seuraavia Meripäiviä juhlitaan keskiviikosta lauantaihin 26.-29.7.2023.

Kotkansaarelle järjestettävät Meripäivät koostuvat päivittäisistä kymmenistä eri tapahtumista, konserteista ja esiintyjistä. Ohjelmaan kuuluvat mm. huikea avajaisparaati, kesäravintoloiden herkut, monipuolinen alueohjelma, Kotka-lavan esitykset, Lasten Meripäivät, vierailevat alukset sekä erilaiset urheilutapahtumat.

Meripäivät on kävijöidensä luottotapahtuma, joka on saanut kiitosta erityisesti ainutlaatuisesta tunnelmastaan ja monipuolisesta ohjelmatarjonnastaan. Tapahtuman kävijät ovat keskimäärin 25–50-vuotiaita, työssäkäyviä, perheellisiä henkilöitä.

Tarjoamme Teille mahdollisuutta tulla mukaan ja tavoittaa entistäkin suurempi osa meripäiväasiakkaista! Monet kävijöistämme eivät osallistu Meripäivien lisäksi millekään muulle festivaalille – Meripäivien näkyvyys on siis uniikki mahdollisuus! Tutkimuksen mukaan informaatiota tapahtumasta etsittiin ja löydettiin enimmäkseen Meripäivien netti- ja Facebook-sivuilta sekä Meripäiväesitteestä – tämä on siis tehokas kanava!

Erikoisnäkyvyyttä kumppanuuspaketeilla:
• Sopimukset tehdään Kotkan Meripäivien ja yritysten välisinä.
• Kumppanit saavat paketteihin sisältyvät vastineet ja oikeuden käyttää Meripäivien imagoarvoa omassa viestinnässään.

Ota yhteyttä kumppanuusasioissa:

Hanna Teelahti
viestintä- ja tapahtumakoordinaattori
hanna.teelahti(at)kotka.fi
p. 040 1906 815