Kesäravintoloiden ohjelma

Lehmuskuja

Herkullista purtavaa ja virkistävää juotavaa – niistä on kesäravintolat tehty! Kun mukaan lisätään viihdettä ja hyvää seuraa, vierähtää ravintoloissa mukavasti pidempikin tovi. Tapahtuma-alueella palvelee neljä kesäravintolaa, sekä useita kojuja voissa sammuttaa sekä janon että nälän. Tervetuloa!

Ravintola Haili

Ravintola Haili on Meripäivien tuttu pysähdyspaikka jo vuosikymmenien takaa. Ravintolaa pitävät yhteistyössä FC KTP ja Kotkan Nuorkauppakamari. Hailissa on mukava seurustella elävää musiikkia kuunnellen ja karaokea laulaen.

The Bankin Meripäiväterassi

The Bankin meripäiväterassi palvelee joka päivä klo 10.00–03.00. Meripäivien suurimmalla anniskelualueella ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen, että palvelu on nopeaa ja ystävällistä. Dj on päivittäin osana luomassa tunnelmaa. Myös terassilla on luvassa livemusaa keskiviikkona ja torstaina.

Wine & Bar Columbia

Wine & Bar Columbia on aurinkoisten ihmisten kohtaamispaikka Meripäivillä. Ravintolan valikoiman voimin Meripäivien vieraat voivat nauttia virkistävästä tauosta ja hyvästä meiningistä aivan tapahtuma-alueen ytimessä Ruotsinsalmenkadulla, Sibeliuksenpuiston vieressä.

Kotka-lavan ravintola

Edu ja Allu isännöivät Kotka-lavan janoisia ja nälkäisiä vieraita. Hyvä palvelu, mieletön meininki ja ennen kaikkea asiakkaiden viihtyvyys ovat aina olleet tavaramerkkejä, jotka eivät petä tänäkään vuonna! Kotka-lava on anniskelualuetta, poikkeuksena on katsomo sekä lauantaina 29.7. Lasten Meripäivien osuus klo 11.00–15.20.

Pääyhteistyökumppanit 2023

Menossa mukana vuonna 2023