Herkkuja ja hörppyjä

Herkullista purtavaa ja virkistävää juotavaa – niistä on kesäravintolat tehty! Kun mukaan lisätään viihdettä ja hyvää seuraa, vierähtää ravintoloissa mukavasti pidempikin tovi. Tapahtuma-alueella palvelee neljä kesäravintolaa, sekä useita kojuja voissa sammuttaa sekä janon että nälän. Tervetuloa!

Ravintola Haili

Ravintola Haili on FC KTP:n sekä Kotkan Nuorkauppakamarin yhteistyössä pitämä ravintola. Hailin, KTP:n ja Kotkan Nuorkauppakamarin historia Meripäivillä ulottuu vuosikymmenten taakse, näin retro teeman myötä ravintola oli suorastaan pakko herättää uudelleen henkiin. Ravintolassa on
hauska seurustella elävää musiikkia kuunnellen ja vaikkapa itse karaokea laulaen. Kalaonnesta riippuen, on mahdollista myös ostaa halstrattua hailia.

Hailin ohjelma:

Ke klo. 16-22 Karaoke

klo. 22 Kuokkavieraat

To klo. 15-22 Karaoke

klo. 22 Bilebändi Hero

Pe klo. 15-22 Karaoke

klo. 22 Kuokkavieraat

La klo. 12-22 Karaoke

klo. 22 Kuokkavieraat

Steam Pub

Paikallista olutta suoraan merenrannalta Kotkan Höyrypanimolta. Merenraikkaiden oluiden lisäksi tarjolla myös siidereitä, lonkeroa, viinejä ja muita virvokkeita. Kotka Steam Breweryn merihenkisessä ravintolassa tarjoillaan myös suuren suosion saanutta olutjäätelöä sekä Meripäiväolutta.

Meripäivien Menomesta – The Bank

The Bankin meripäiväterassi tarjoaa railakasta menoa kaupungin keskustassa! 600 -paikkainen bilekansan menomesta tarjoaa puitteet aitoon festarimeininkiin, jota tahdittaa kaupungin parhaat dj:t! The Bankin meripäiväterassi palvelee juhlakansaa joka päivä 03:n saakka.

Kotka-lavan ravintola

Edu ja Allu palaavat Kotka-lavan janoisten ja nälkäisten asiakkaiden isänniksi muutamien vuosien tauon jälkeen. Hyvä palvelu, mieletön meininki ja ennen kaikkea asiakkaiden viihtyvyys ovat aina olleet tavaramerkkejä, jotka eivät petä tänäkään vuonna! Kotka-lava on anniskelualuetta –poikkeuksena on katsomo sekä lauantaina 30.7. Lasten Meripäivien osuus klo 11–16.

Pääyhteistyökumppanit