Kotka-lavalla keskiviikkona 27.7.

13:00 – 13:45 Yuna Jazz Quartet

Yuna Jazz Quartet on neljän kotkalaisen nuoren perustama perinteikästä jazzia soittava kvartetti. Yhtyeeseen kuuluvat Verneri Hakkarainen (saksofoni), Tobias Schenk (piano), Werneri Setälä (rummut) ja Oiva Kupiainen (basso).
Yhtye perustettiin vuonna 2019 tarkoituksena soittaa ja esitellä jazzin hienouksia laajalle yleisölle. Bändi osallistui samana vuonna Nuori yrittäjyys -kilpailuun, jossa se menestyi ja pääsi soittamaan jazzia jopa tasavallan presidentille. Bändi on esiintynyt myös Kotkan legendaarisessa merimieskapakka Kairossa.

14:00 – 14:45 Lavis (Tanssikoulu Vikman)

Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen tanssiliikunta muoto, joka perustuu lavatanssien ja jumpan välimuotoon. Lavikseen ei tarvita paria, joten kaikki pääsevät osallistumaan.

15:15 – 15:45 Tanssiryhmä Cougars

Olemassaolonsa 10. vuottaan juhliva kouvolalainen tanssiryhmä Cougars tarjoaa esityksissään huumoria, elämäniloa ja energiaa.

16:00 – 16:45 Skumppajooga

Skumppajoogassa keskitytään kokemaan iloa joogasta, kesästä ja yhdessäolosta! Kuplameditaation jälkeen siirrymme asanasta toiseen keskittyen vahvasti lasiin ja liikkeeseen oman hengityksen tahdissa. Juoman voi noutaa omakustanteisesti Kotka-lavan ravintolan tiskiltä. Ohjaajana toimii joogasali Huilin Sanna Majander.

17:00 – 17:45 Status & Tahto Crew

Status (Tatu Sven) on kotkalainen, monipuolisen hiphopin artisti. Esiintymiskokemusta hänellä on jo useamman vuoden takaa ja onkin paremmin tunnettu aiemmalta artistinimeltään, Evidentti. Ensimmäisen virallisen omakustannealbumin hän julkaisi vuonna 2020 ja seuraava on kovaa vauhtia kehitteillä Tamperelaisen Nousu Recordsin kanssa. Keikka Meripäivillä tulee olemaan energinen sekä hyvää mieltä pursuava, josta huolta on pitämässä myös Tahto Crew.

18:00 – 19:30 Kotka-lavalla TAUKO paraatin ja avajaisten ajan

19:30 – 20:15 Max Olavi & Elävät Kuvat

Max Olavi & Elävät Kuvat on Kotkassa 2021 perustettu rock bändi. Ensimmäinen omakustanne-single (Kuparinpunainen taivas) julkaistiin heinäkuussa. Kuparinpunaisen taivaan jälkeen punainen lanka löytyi nopeasti ja levy syntyi pikavauhdilla. Bändin tuoreet singlet: Joku muu ja tää vanha auto julkaistiin keväällä 2022 ja debyyttialbumi julkaistaan syksyllä. Vaikutteita bändi hakee 80-luvulta Pettyn, Springsteenin ja elokuvien maailmasta.

20:45 – 21:30 Suuri Tuntematon

Kotkalainen vuonna 2003 perustettu pitkän linjan rockyhtye, jonka viimeisin pitkäsoitto ”Avaruuden Kappaleita” julkaistiin maaliskuussa 2022. Suuri Tuntematon on mielenkiintoinen eri tyyli- ja genrerajoja yhdistelevä yhtye, jonka live-esiintymiset pursuavat energiaa.

22:00 – 24:00 Bilebändi Hero

Bilebändi HERO on Helsinkiläis-Kotkalainen pop-yhtye, jonka energinen show luo takuuvarmat bileet täynnä hittejä. Bändi julkaisi vuonna 2022 debyyttisinglen ”Kultainen”.

Kotka-lavan mahdollistaa Kotkan Energia!

Muutokset mahdollisia.

Pääyhteistyökumppanit