Kotka-lavalla lauantaina 30.7.

11.00 – 11.45 Lasten Meripäivät: Kuukernuppi – esitys koostuu loruista, lauluista ja osallistavasta leikistä

KUUKERNUPPI! LORUJA JA LAULUJA! Kuukernuppi on pääasiassa 3-6-vuotiaille suunnattu, mutta ikärajaton 30 minuutin esitys, joka sisältää loruja ja lauluja, joihin yleisökin pääsee mukaan. Soittimina ovat kanteleet, 2-rivinen haitari ja jouhikko sekä Lapin rumpu. Muusikkona Minna Raskinen.

12.00 – 12.45 Lasten Meripäivät: Lapsuuteni laulut – Elävöitetty lastenkonsertti Duo Kerkkä esittää nostalgisia, liikkumaan ja laulamaan kutsuvia sävelmiä lapsille ja lapsenmielisille.

13.00 – 13.45 Lasten Meripäivät: Kotkan historiaa – koko perheen musiikkiesitys

Tubesta tuttu Kotkan historiaa -trio esittää Kotkasta kertovia lastenlaulujaan.

14.00 – 14.45 Lasten Meripäivät: Maddaleena tanssiva nukke – lasten musiikkiesitys Laulava ja tanssiva nukke Maddaleena.

Maddaleena on tanssiva ja laulava nukke, joka kutsuu mukaan musiikilliseen seikkailuun ympäri maailmaa! Vauhdikas lastenesitys sisältää tuttuja lauluja ja liikunnallisia laululeikkejä, ripauksen teatteria ja löytyypä matkalaukusta hassunhauskoja taikatemppujakin…Luvassa iloinen, lämminhenkinen ja mukaansatempaava show, jossa kaikki lapset ja lapsenmieliset saavat pomppia, laulaa ja riemuita mukana. Nukkena kujeilee viihteen ammattilainen, laulaja Sari Vainio.

15.00 – 15.45 Lasten Meripäivät: SIINA & TAIKARADIO -Orkesterin Trio, Laulubussi seikkailee -konsertti. Konsertin jälkeen Meet&greed

SIINA & TAIKARADIO -Orkesterin Trio, Laulubussi seikkailee -konsertti. Laulubussi starttaa ja pyörät ne pyörivät koko päivän. Siina & Taikaradio -Orkesteri TRIO kutsuu koko perheen bussiretkelle, jossa kaikki on mahdollista ja kaikki pääsevät mukaan yhteiseen lauluun ja leikkiin! Laulubussi kulkee laulubensalla, joten kaikkien lauluapua tarvitaan. Minkälainen musiikkiseikkailu meitä odottaa ja keitä tapaamme vauhdikkaalla matkalla? Taikaradio -Trion akustisen lämmin ja innostava musiikki ilahduttaa kuulijansa päivää niin perinteisten tuttujen kuin uudempienkin laululeikkien sävelin!

Lastenmusiikkiorkesteri Siina & Taikaradio -Orkesteri on konsertoinut jo yli 15 vuotta ympäri Suomea. Siina on koulutukseltaan varhaisiän musiikinopettaja ja hän on tuttu musiikkitoimittaja myös Pikku Kakkosesta sekä suosittu tubettaja YouTuben Siinan TaikaStudio -kanavalta.

Siina & Taikaradio -Orkesteri sai Vuoden Lastenmusiikkiyhtye 2020 -palkinnon. Siina & Taikaradio -Trio: Siina Hirvonen: laulu ja leikitys, viulu, Juha Yli-Knuuttila: kitara ja laulu, Mikko Yli-Knuuttila: kitara, basso ja laulu

15.45 – 17.30 Q-ME live goes musavisa

Musavisailua livenä Marko Kuuselan johdolla ja bändin säestämänä

18.00 – 18.45 Lumottu Apina

Lumottu Apina on Turusta käsin operoiva suomipop-trio, joka ei ota elämää tai itseään turhan vakavasti. Positiivista energiaa generoiva yhtye on luomansa diskelmämusiikin ihastuttava ja ilahduttava sanansaattaja, jonka tavoitteena on keventää kuulijoiden askelta vetävän tanssibiitin ja poreilevien melodioiden voimin.

19.15 – 20.15 Retroklubi

Retroklubin ohjelmisto koostuu J. Karjalaisen tuotannosta. Ikivihreitä J-klassikoita joissa on mukava laulaa mukana. Tervetuloa Retroilemaan!

20.45 – 21.30 Tea’s half acoustic

Juurimusiikin lähettiläät. Kouvolalainen roots&blues -kollektiivi Tea`s Half Acoustic on kehittynyt reilun 10 vuoden aikana pienestä puoliakustisesta coverbändistä omaa tuotantoa luovaksi artistiksi. THA on tänä päivänä 9-henkinen bändi, jonka tyylissä blues, soul, country, pop & rock yhdistyvät, luoden omintakeisen ja rouhean musiikillisen keitoksen. Bändiä johtaa upeaääninen Tea Salo, jonka voimakas ääni ja tulkinta ei jätä ketään kylmäksi

22.00 – 24.00 80 -luku ”Kasaribileet” livemusiikin tahdissa

Kotka-lavan mahdollistaa Kotkan Energia!

Muutokset mahdollisia.

Pääyhteistyökumppanit