Kotka-lavalla perjantaina 29.7.

12.00 – 12.45 Juha Vainio -seuran yhteislaulut Laula kanssamme!

Säestäjä: Mika Huusari, Laulattajat: Anton Laamanen / Kristiina Lanki

13.00 – 13.45 Helios

Helios on kotkalainen bändi joka soittaa omatekemää soft rock/pop-tyylistä musiikkia suomeksi ja englanniksi. Settilistastamme saattaa myös bongata joitakin tarkkaan valittuja covereita tunnetuilta artisteilta.

14.00 – 14.45 Rock the Pole

Suomen ensimmäinen tankotanssikoulu Rock the Pole viihdyttää festarikansaa Kotka-Lavalla Twerk workshopin merkeissä. Tervetuloa ottamaan twerk-tekniikka haltuun ja tanssimaan!

15.00 – 15.45 Kari Pyrhönen

Kari Pyrhönen on juuriltaan kotkalainen laulaja-lauluntekijä (ja MTV Uutisten toimittaja), ohjelmistossa omia biisejä ja muutama lainattu.

16.00 – 17.00 Pullopostia mereltä palkintojenjako

17.15 – 18.00 Neemu

Neemu on kotkalaislähtöinen rap-artisti, jonka 13-vuotisen uran varrelle mahtuu yli 130 keikkaa ympäri Suomea ja neljä omakustannealbumia, joista viimeisin julkaistiin huhtikuussa 2022. Kaikkiaan Neemun kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 170 000 kertaa! Neemun lämminhenkinen lavakarisma yhdistettynä räjähtävään energiaan eivät jätä ketään keikalla kylmäksi!

18.15 – 18.45 Kymen Flamenco ja Sal’ata itämainen tanssi

Kymen Flamenco ry perustettiin 19.3.2000 nimellä Kouvolan seudun flamencoyhdistys ry. Vuosikokouksessa 2005 yhdistys päätettiin laajentaa toimimaan koko Kymenlaaksossa ja nimeksi valittiin Kymen Flamenco ry.
Alusta asti yhdistyksen virallisena tavoitteena on ollut kehittää ja ylläpitää flamencoharrastusta jäsentensä keskuudessa, sekä tehdä flamencoharrastusta tunnetuksi toiminta-alueellaan. Kaikenlaista nurkkakuntaisuutta ja sisäpiirejä halveksuen Kymen Flamenco haluaa edelleen houkuttaa kaikkia innokkaita katsomaan, kokemaan ja tekemään flamencon voimaa.
Sal’ata: Paikalliset itämaisen tanssin harrastajat tuovat säihkettä ja kimallusta sekä väriseviä lantioita yleisölle.

19.00 – 19.45 Absolute Girls – Sähkösellot!

Absolute Girls eli Seeli Toivio ja Helena Plathán ovat sellon taitajia. Toivio on musiikin tohtori ja Plathán musiikin maisteri, molemmat Sibelius-Akatemiasta valmistuneita monipuolisia taiteilijoita. Toivio on lisäksi mezzosopraano ja monipuolinen laulaja. Sähkösellot soivat elegantista musiikista sähäkkään, luvassa on niin omia sävellyksiä kuin tyylikkäitä sovituksia tunnetuista klassisen musiikin teoksista maustettuna tyylikkäällä naisenergialla.

20.00 – 22.00 90 -luku ”Ysäribileet” livemusiikin tahdissa

22.30 – 24.00 Ihme4set ”Parasta menoa juhliin tarjoaa IHME4SET!

IHME4SET on miltei paljasjalkainen, kotkalainen orkesteri, joka koostuu neljästä huikeasta ammattimuusikosta. Bändi on päässyt jo reippaaseen kymmenen vuoden ikään, mutta vauhti sen kun vaan kiihtyy! Lauluvoimaa ja iloista soittoenergiaa pursuava ryhmä on säestänyt vuosien varrella lukuisia Suomen eturivin artisteja. Bändin musiikilliseen tarjontaan kuuluvat niin vanhat, kuin tuoreetkin klassikko kappaleet ja hitit: Beatlesistä JVGhen, sekä räätälöidyt teemat kuten esim. 60-70-80-luvun hitit, suomirock/pop klassikot, sekä tribuutti teemat.
Bändin show on näkemisen ja ennen kaikkea kuulemisen arvoinen kokemus!

Kotka-lavan mahdollistaa Kotkan Energia!

Muutokset mahdollisia.

Pääyhteistyökumppanit