Nuorten meripäiväkonsertti

Konsertti nuorilta nuorille!

Nuorten meripäiväkonsertti on nuorille tarkoitettu pääsymaksuton ja päihteetön tapahtuma.

Nuorten meripäiväkonsertti järjestetään keskiviikkona 26.7 klo 20.30 alkaen Meripäivä Areenalla Kotkan kauppatorilla. Konsertti on suunnattu 12-17 -vuotiaille. Konsertti järjestetään Kotkan osallistuvan budjetoinnin äänestyksen tuloksena. Lisätietoja osallistuvasta budjetoinnista löydät osoitteesta kotka.fi.  Nuoret ovat olleet mukana tapahtuman ideoinnissa ja suunnittelussa.

Konsertin tähtenä nähdään Käärijä. Lue lisää artistista alempana. Tapahtuman muu sisältö tarkentuu kesän aikana.

Konsertin pääyhteistyökumppanina toimii Kymen Seudun Osuuskauppa.

Käärijä

Vaihtoehtorapin mielenkiintoisin nouseva nimi Käärijä on kerännyt omintakeisella tyylillään kuulijakuntaa niin keikoilla, somessa kuin suoratoistopalveluissa –  ja kehityskäyrä on ollut koko ajan nousujohdanteinen. Käärijä voitti vuoden 2023 Uuden Musiikin Kilpailun ylivoimaisella äänivyöryllä, ja valikoitui Suomen Euroviisuedustajaksi Cha Cha Cha -kappaleellaan. Cha Cha Cha takoi ennätyksiä jo ensimmäisenä päivänä julkaisustaan, kun kappale rikkoi UMK-kilpailukappaleiden ensimmäisen päivän striimiennätyksen 147 000 striimillään.

Vuoden 2020 alussa Fantastista-debyyttialbuminsa julkaissut artisti viljelee teksteissään uniikkia huumoria. Pottatukkaisen herrasmiehen energialla lämmittäisi vaikka koko pääkaupungin talot talven ajaksi. Käärijä diggaa raskaasta musiikista, mikä kuuluu hänen tuotannossaan nopeina rytmeinä ja ajoittain aggressiivisina soundeina. Artisti ei mielellään lokeroidu tiettyyn genreen, vaan luo monipuolista ja mielenkiintoista omaa tyyliä ottamalla vaikutteita häntä inspiroivista soundeista. Energisistä live-esiintymisistään tunnetulta Monspin tulevalta johtotähdeltä on odotettavissa tulevaisuudessa runsaasti uutta musiikkia.

Pääyhteistyökumppanit

Menossa mukana