Meripäivät täyttivät jälleen Kotkan kadut

Kotkan Meripäiviä juhlittiin jälleen neljän päivän ajan 26.–29.7. Järjestäjän mukaan tapahtuma onnistui kaikkinensa odotusten mukaisesti. Epävakainen sää verotti hieman kävijöitä etenkin lauantain osalta, mutta iloinen tunnelma säilyi tapahtuman alusta loppuun. Etenkin avajaisparaati ja keskiviikon sekä torstaina Käärijän esiintymiset saivat juhlankansan liikkeelle, mutta väkeä riitti mukavasti myös muille tapahtumapaikoille ja oheisohjelmiin.

Lasten Meripäivät houkuttelivat enemmän kävijöitä kuin koskaan aikaisemmin. Jo torstaina Lasten Meripäivillä tehtiin arkipäivän kävijäennätys ja lopullinen kävijämäärä, 8160, on kaikkien aikojen suurin. Työpajat ja mukaansatempaavat esitykset saivat kiitosta ja alueella viihdyttiin pitkiä aikoja.

Kauppatorilla järjestetyt Meripäivä Areenan konsertit saivat myös kiitosta ja etenkin alueen viihtyvyyttä kehuttiin. Elokuussa avattavan Satama Areenan ensimmäinen itse tuottama tapahtuma sujui järjestäjän mukaan kaikkinensa hyvin ja rauhallisesti. Artistit pääsivät kurkkaamaan itse rakennukseen, kun konserttien takahuonetilat oli sijoitettu pian avattavalle Satama Areenalle. Esiintyjät tuntuivat olevan vaikuttuneita uudesta tapahtuma-areenasta lähellä pääkaupunkiseutua.

Meripäivä juhlitaan jälleen vuoden päästä 24.-27.7.2024. Tapahtumapaikasta tiedotetaan myöhemmin.

Kuvia tapahtumasta: https://kotka.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat/Kotkan+Merip%C3%A4iv%C3%A4t/Merip%C3%A4iv%C3%A4t+2023/

 

Pääyhteistyökumppanit 2023

Menossa mukana vuonna 2023