Me olemme Väre

Käytämme kaiken energiamme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Sähkösopimuksen voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Varmistamassa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat vielä vahvemmin osa suomalaisten arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa.

Energia-alan muutoksen keskellä kehitämme etunojassa myös ympäristöystävällisempiä palveluita. Tuskin kuitenkaan tulemme pitämään siitä sen suurempaa meteliä. Vaikka kestävästä kehityksestä puhuminen on trendikästä, meille se on itsestäänselvyys.

Yhden asian haluamme kuitenkin sanoa tässä ja nyt: Väreen kanssa sähköstä sopiminen hoituu aina selkokielisesti ja läpinäkyvästi. Jos emme jotain tiedä, kysymme. Ja yhdessä päädymme juuri sinulle parhaaseen ratkaisuun – ei enempää eikä vähempää.

Näin syntyi Väre

Toimialan perinteitä ravisteleva moderni kotimainen energiapalveluyhtiö, joka muuttaa energialla maailmaa.

Savon Voima Oyj, Kuopion Energia Oy, Alva-yhtiöt Oy ja Lappeenrannan Energia Oy allekirjoittivat kesäkuussa 2018 perustamissopimuksen yhteisestä sähkönmyyntiin keskittyvästä energiapalveluyhtiöstä. Tästä vahvasta kumppanuudesta syntyi Väre, jonka toiminnan ytimessä on proaktiivinen kumppanuus sekä asiakaslähtöisten palveluiden ripeä ja kustannustehokas kehittäminen. 2023 Väre ja Ilmatar Energy solmivat sopimuksen.

1.1.2024 Kymenlaakson Sähkö Oy (KSOY) liittyi mukaan Väreen omistajayhtiöksi. Samalla KSOY:n noin 80 000 sähkönmyyntiasiakasta siirtyi asiakkaaksemme.

Lue lisää: vare.fi

Pääyhteistyökumppanit 2024

Menossa mukana vuonna 2024