Turvallisuus

Meille Meripäivillä on tärkeää, että asiakkaat voivat nauttia rennosta tunnelmasta, festivaalihumusta ja hyvästä meiningistä turvallisessa ympäristössä. Meripäivien kävijöiden turvallisuudesta vastaa X-Sec Group Oy. Turvallisuus on otettu aina ensisijaisesti huomioon tapahtuma-aluetta ja ohjelmaa suunniteltaessa. Alueella on runsaasti järjestyksenvalvojia ja aktiivista yhteistyötä tehdään kaiken aikaa eri viranomaisten kanssa.

Tapahtuman kävijänä voit omalta osaltasi vaikuttaa tapahtuman turvalliseen onnistumiseen saapumalla paikalle iloisella festivaalifiiliksellä ja pitämällä huolta itsestäsi, omaisuudestasi ja muista juhlijoista. Jos sinulla on mitä tahansa huomioita turvallisuuteen liittyen tai näet mitä tahansa asiaan liittyvää (esimerkiksi onnettomuuden), ilmoitathan siitä ensi tilassa järjestyksenvalvojille tai lähimmälle tapahtuman työntekijälle.

Tiedot päivittyvät kesän 2023 aikana.

Ensiapu

Meripäiväalueella on SPR:n koulutetun henkilökunnan päivystyspiste. Lisäksi alueella kiertää SPR:n ensiapuryhmä. SPR on paikalla koko tapahtuman ajan ja auttaa pienissä kolhuissa ja haavereissa. Avun tarpeessa voit lähestyä ketä tahansa ensiapu- tai turvallisuushenkilöä.

Löytötavarat

Tapahtuman infopiste ottaa vastaan löytötavaroita koko tapahtuman ajan. Lasten Meripäivien löytötavaroita voi toimittaa tapahtuman aikana Lasten Meripäivien omalle infopisteelle Yhteisötalo Messillä. Kaikki infopisteille toimitetut löytötavarat kirjataan reaaliajassa eOmistaja-sivustolle ja voit tarkastella löytötavaroita täältä. Lista ei enää päivity tapahtuman jälkeen. Löytötavarat on maanantaina toimitettu Kotkan Poliisilaitoksen löytötavaratoimistoon. 
Huomatkaa, että muualta, kuin viralliselta meripäiväalueelta (ks. kartta) ei löytötavaroita tule infopisteisiin, esimerkiksi puistoista tai muualta kaupungilta.

Voit tiedustella löytötavaroita Poliisin löytötavaratoimistosta:
Kotkan poliisiasema, Ruukinkatu 12, 48100 Kotka
puh. 0295 414 514, puhelinaika ma – pe klo 8 – 11 ja 13 -16
avoinna ma – pe klo 9 -16.15
loytotavara.kotka(at)poliisi.fi

Vesipisteet

Alueella on useita juomavesipisteitä, joista voit sammuttaa janosi ja täyttää vesipullosi raikkaalla vedellä.
Vesipisteet tarjoaa Kymen Vesi Oy.

 

Pääyhteistyökumppanit

Menossa mukana