Lasten Meripäivien ohjelma on julkaistu

Lasten Meripäivät järjestetään 26.–29.7.2023 Yhteisötalo Messillä. Teemana on tänä vuonna ympäristövastuullisuus ja monipuolista ohjelmaa tapahtumassa on niin työpajojen kuin esitysten muodossa. Tapahtuma-alue on auki keskiviikkona 26.7. klo 15–17 ja to-la 27.–29.7. klo 10–18. Vapaa pääsy.

Keskiviikkona 26.7. vietetään Lasten Meripäivien avajaisia ja paikalla ovat mm. Glitternistit ja Sirkusrakkauspumpumin maalaustalo. Avajaispäivä huipentuu koko perheen diskoon. Torstaina Lasten Meripäivillä nähdään mm. Tonttuorkesteri MikäLie ja Hepokönkään Höppänä -lastenmusiikkiesitykset. Lisäksi torstaina käynnistyvät suositut nonstop-työpajat. Työpajojen joukosta löytyy esimerkiksi Hepokönkään Höppänän puu- ja taidetyöpaja ja Rytmirekan biisityöpajat.

  • Työpajat ovat vuosi toisensa jälkeen niitä Lasten Meripäivien suosituimpia sisältöjä ja olemme iloisia, että voimme tarjota niitä myös tänä vuonna ja vielä todella upeiden ammattilaisten ohjaamina, toteaa Kotkan lastenkulttuuripäällikkö Pia Oinas.

Perjantaina Lasten Meripäivillä luvassa mm. vauvojen kuvis muskari ja Hassu Hessun taikashow. Lauantaina puolestaan esiintyvät Miska Pressan katti -ilmapallofiguurit ja Taikuri Puijon Torvi -taikashow. Viime vuoden tapaan Lasten Meripäivien ohjelmaa nähdään meripäivälauantaina myös Kotka-lavalla. Lavalla nähdään mm. Miska Pressan katti -lastenmusiikkiesitys ja televisiostakin tuttu Maisteri Molto -lastenmusiikkitrio. Kotka-lava sijaitsee Kotkan kaupunginteatterin pihalla. Kotka-lavan siellä esitettävän lastenohjelman tarjoaa Kotkan Energia.

Perinteinen Itämerikylä sijaitsee tänä vuonna Lasten Meripäivien alueelta. Sieltä löytyy ympäristönsuojeluun liittyviä toimintoja, kuten Luontokoulu Hailin Itämeren ötökät -työpaja sekä Kotkan ympäristöpalveluiden miniroskis-askartelupaja.

Lasten Meripäivien koko ohjelma on luettavissa osoitteessa: meripaivat.com/lastenmeripaivat/

Pääyhteistyökumppanit 2023

Menossa mukana vuonna 2023