Kotkalaisia kesäkeikkoja verkossa

Kotkan kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelut on tuottanut kolme keikkataltiointia, jotka esitetään kesän aikana.

Sarjan ensimmäinen jakso julkaistaan keskiviikkona 17.6. ja silloin lavalla nähdään Junnun lauluseuran yhtye solisteinaan Kristiina Lanki ja Erkki Liikanen. Toinen jaksoista, George Methuen Quartet:in jazzkeikka julkaistaan heinäkuun alussa. Kolmannella keikalla 3.7. alkaen päästään kesäiseen biletunnelmaan Marmaladiesin ja The Svengaboysien kanssa.

”Tältä kesältä on monet tapahtumat peruttu ja halusimme tarjota kotkalaisille katsottavaa turvallisesti kotiin. Esiintyjät on valittu sillä ajatuksella, että kaikki ovat tyyliltään erilaisia ja halusimme lisäksi kiinnittää huomiota siihen, että työllistämme kotkalaisia tai kotkalaistaustaisia muusikoita. Kaikki lähtivät innokkaasti mukaan toteuttamaan tätä, ja heistä oli mukavaa päästä pitkästä aikaa soittamaan ja laulamaan yhdessä, vaikka liveyleisöä ei kuvauspaikalla ollutkaan” kertoo kotkan kaupungin tapahtumapäällikkö Tiina Salonen

Videoiden teknisestä toteutuksesta vastasi AK Sound & Music Service ja Eastcoast Events Oy. Keikat ovat katsottavissa Kotkan kaupungin YouTube-kanavalla ja myöhemmin Kotkan Kaupunginteatterin sivuilla sijaitsevassa Kulttuurihotellissa.

Kotkan kaupungin YouTube-kanavalle pääset kätevästi tästä

Keikat ovat katsottavissa seuraavasti:
Ke 17.6.-to 25.6. Junnun Lauluseuran yhtye
Pe 26.6.-to 2.7. George Methuen Quartet
Pe 3.7. to 9.7. Marmaladies & The Svengaboys

Lisäksi kaikki videot ovat katsottavissa vielä uudelleen niin sanotulla Meripäiväviikolla 23.-26.7.