Yleisessä Saunassa -lavalle nousevat Maria Lund, Arja Saijonmaa ja Mikko Töyssy

Kotkan Meripäivien perinteiset Yleisessä Saunassa -viihdekonsertit järjestetään Kotkan kaupunginteatterilla torstaina 27.7. klo 20 ja perjantaina 28.7. klo 13 ja klo 17. Konsertteja tähdittävät Maria Lund, Arja Saijonmaa ja Mikko Töyssy. Torstain konsertissa jaetaan myös Juha Vainio Rahaston sanoittajapalkinto. Liput tulevat myyntiin tänään maanantaina 24.4 klo 9 osoitteessa lippu.fi.

Mikko ”Tökä” Töyssy on monen suomalaisen tuntema esiintyjä, joka muistetaan mm. tv-ohjelmasta ”Putous”, jonka hahmokilpailun hän on voittanut kahdesti. Lisäksi hän on esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tuoreimpana syksyllä ensi-iltansa saava Pertti Pasasesta kertova elokuva ”Spede”.

Todellinen monilahjakkuus Arja Saijonmaa on tullut tunnetuksi niin näyttelijänä, kirjailijana kuin laulajanakin. Hän ollut mukana lukuisissa näytelmissä ja julkaissut vuosien varrella useita albumeja mm. suomeksi, ruotsiksi ja ranskaksi. Arja on nähty hiljattain myös Elämäni Biisi -ohjelmassa.

Maria Lund on monipuolinen artisti, jonka uraan mahtuu mm. lukuisia päärooleja, neljä albumia. sekä Tanssii tähtien kanssa -kisan voitto. Vuonna 2010 laulajalle myönnettiin Kullervo Linna -palkinto.

Karismaattisen kolmikon ohella Yleisessä Saunassa -konserteissa kuullaan huippumuusikoista koostuvaa Kalle Torniaisen bändiä, jossa soittavat lisäksi Lenni-Kalle Taipale, Ako Kiiski, Peter Engberg ja Petri Ikkelä. Konsertin juontaa ja isännöi Otto Kanerva.

Yleisessä Saunassa -viihdekonsertit

to 27.7. klo 20, pe 28.7. klo 13 & 17

Kotkan kaupunginteatterilla

Liput 45,50€ + tilausmaksu (alk. 1,50€ tilaus www.lippu.fi)

Pääyhteistyökumppanit 2024

Menossa mukana vuonna 2024