Yleisessä Saunassa lipunmyynti alkaa 18.4.

Markku Aro, Annika Eklund ja Costello Hautamäki viihdyttävät Meripäivien Yleisessä Saunassa

Kotkan Meripäivien Yleisessä Saunassa -viihdekonsertteja tähdittävät heinäkuussa Annika Eklund, Markku Aro ja Costello Hautamäki. Yleisessä Saunassa -konsertteja järjestetään jälleen kolme kappaletta: torstaina 25.7. klo 20 ja perjantaina 26.7. klo 13 ja klo 17. Konsertteja isännöi Otto Kanerva. Tapahtuman lipunmyynti käynnistyy tänään torstaina 18.4. klo 14 osoitteessa lippu.fi.

Markku Aro on pitkänlinjan iskelmätähti ja Juha Vainion aikalainen, jolle Vainio kirjoitti 60- luvulla hittejä, kuten Keskiyön aikaan ja Ollaan lähekkäin. Iskelmä-Finlandia -palkinnon Aro sai vuonna 2017.

Vuoden 2001 Tangoprinsessa Annika Eklund on jo pitkän uran tehnyt laulaja. Hänen suosituimpia hittejänsä on Shanghain valot, jolla Eklund osallistui Suomen Euroviisukarsintaan vuonna 2006. Annika on tähdittänyt myös ”Sellaista elämä on – Juha Vainion tarina” -musikaalia.

Costello Hautamäki tuo Yleiseen Saunaan hieman rockimpaa näkökulmaa. Hautamäki tunnetaan parhaiten Popedan kitaristina, mutta hän on levyttänyt myös sooloartistina.

Perinteisesti Yleisessä Saunassa -konserteissa saadaan nauttia myös upean Kalle Torniaisen bändin soitosta. Kokoonpanoon Torniaisen lisäksi kuuluvat Lenni-Kalle Taipale, Ako Kiiski, Peter Engberg ja Petri Ikkelä.

TAPAHTUMASIVULLE

Pääyhteistyökumppanit 2024

Menossa mukana vuonna 2024