Yleisessä Saunassa -viihdekonsertit

Perinteiset Yleisessä Saunassa -viihdekonsertit kutsuvat taas löylyihin!

Lavalla nähdään Markku Aro, Annika Eklund ja Costello Hautamäki. Lipunmyynti käynnistyy torstaina 18.4. klo 14.

Kotkan Meripäivien suosituissa Yleisessä Saunassa -viihdekonserteissa tulkitaan jälleen legendaarisen Junnu Vainion tuotantoa kolmen upean artistin voimalla. Konsertit järjestetään Kotkan Kaupunginteatterilla torstaina 25.7. klo 20 ja perjantaina 26.7. klo 13 & 17.

Markku Aron, Annika Eklundin ja Costello Hautamäen ohella konserteissa kuullaan huippumuusikoista koostuvaa Kalle Torniaisen bändiä, jossa soittavat lisäksi Lenni-Kalle Taipale, Ako Kiiski, Peter Engberg ja Petri Ikkelä.

Konsertin juontaa ja isännöi Otto Kanerva.

Teatteri ja ravintolapalvelut avautuvat tuntia ennen esitystä. Ravintolapalvelut toimivat kolmessa eri kerroksessa ja ne palvelevat tuntia ennen tapahtumaa sekä väliaikoina. Varaa tarjoilut: kotkanteatteri.fi/tarjoilut/, tutustu toimintaan: kotkanteatterikerho.fi

Yleisessä Saunassa -viihdekonsertit:

Kotkan Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä (Keskuskatu 15, 48100 Kotka)

to 25.7. klo 20

pe 26.7. klo 13 & 17

Konsertin kesto väliaikoineen on n. 2,5 tuntia. Ravintolapalvelut väliajalla. Varaa tarjoilut: kotkanteatteri.fi/tarjoilut/

Liput 46,10€ + tilausmaksu (alk. 1,50€ / tilaus www.lippu.fi)

Lipunmyynti alkaa torstaina 18.4. klo 14

Artistit

Markku Aro on pitkänlinjan iskelmätähti ja Juha Vainion aikalainen, jolle Vainio kirjoitti 60- luvulla hittejä, kuten Keskiyön aikaan ja Ollaan lähekkäin. Iskelmä-Finlandia -palkinnon Aro sai vuonna 2017.

Vuoden 2001 Tangoprinsessa Annika Eklund on jo pitkän uran tehnyt laulaja. Hänen suosituimpia hittejänsä on Shanghain valot, jolla Eklund osallistui Suomen Euroviisukarsintaan vuonna 2006. Annika on tähdittänyt myös ”Sellaista elämä on – Juha Vainion tarina” -musikaalia.

Costello Hautamäki tuo Yleiseen Saunaan hieman rockimpaa näkökulmaa. Hautamäki tunnetaan parhaiten Popedan kitaristina, mutta hän on levyttänyt myös sooloartistina.

 

Pääyhteistyökumppanit 2023

Menossa mukana vuonna 2023