Talkoolaiseksi Meripäiville?

 Meripäivien tekoon tarvitaan suuri joukko ihmisiä – myös iloisia ja reippaita talkoolaisia! Talkoolaiset ovat tärkeässä roolissa tapahtuman onnistumisen ja viihtyvyyden kannalta. Meripäivien talkoolaisena voit päästä tapahtuman kulisseihin, kerryttämään kokemusta, sekä verkostoitumaan.

Hyvä tietää

  • Meripäivät järjestetään 24.-27.7.2024 Kotkan keskustassa viime vuoden tapaan.
  • Talkootehtävät sijoittuvat tapahtuma-ajalle, mutta kaikki pääsevät nauttimaan Meripäivätunnelmasta myös vapaalla.
  • Vuoroja on tarjolla eri mittaisia ja voit työskennellä yhtenä tai useampana tapahtumapäivänä toiveidesi mukaan. Arvostamme sitoutumista useampaan vuoroon.
  • Et tarvitse aiempaa kokemusta tai erityisosaamista tehtävään. Erityisosaamisesta tai kokemuksesta kannattaa kuitenkin kertoa hakulomaketta täyttäessä.
  • Suositusikäraja tehtävään on 16v.
  • Seuroille suunnatuista tehtävistä lisätietoja sivun vasemmasta reunasta.

Infopisteen asiakaspalvelu

Infopisteen työntekijöillä on ratkaiseva asema positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa. Infotyöntekijät saavat kattavan infopaketin ja koulutuksen, jonka avulla asiakkaita opastetaan ja neuvotaan iloisin mielin erilaisissa tilanteissa. Infopiste sijaitsee Meripäiväalueella.

Talkoolaisten edut

Talkoolaisille tarjotaan yksi lämmin ateria työvuoroa kohden. Taukotiloissa on tarjolla kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa. Lisäksi saat työvuoroosi t-paidan, jonka saat itsellesi myös muistoksi. Halutessasi saat talkootyöstä myös todistuksen.

Haku talkoolaiseksi

Hae rohkeasti mukaan talkoolaiseksi alla olevan painikkeen kautta. Haku on auki 27.5. asti, jonka jälkeen ilmoitamme kaikille hakijoille valinnoista 3.6. mennessä.
Talkoolaisten infotilaisuus järjestetään heinäkuun alussa Merikeskus Vellamon Ruumassa. Etäosallistuminen kauempaa saapuville mahdollista. Kutsu lähetetään tehtäviin valituille valintaviestin yhteydessä.

Tervetuloa mukaan iloiseen Meripäiväjoukkoon!

Hae talkoolaiseksi täältä!

Pääyhteistyökumppanit 2024

Menossa mukana vuonna 2024