Talkootyöt seuroille

Olisiko seuranne innostunut lähtemään talkootöihin Meripäiville 24.-27.7.2024? Meripäivät haluavat jälleen tarjota seuroille ja yhdistyksille mahdollisuuden kerryttää varoja erilaisien ja eri resursseja vaativien talkootehtävien parissa. Tarjoamme työtehtäviä siivouspartiossa, pyöräparkin valvonnassa sekä lajitteluneuvonnassa kierrätyspisteellä. Työssä pääset osaksi riemukasta Meripäiväyhteisöä, jossa jokaisella tehtävällä on suuri merkitys tapahtuman kokonaiselämyksen luomisessa.

Tarkemmin työtehtävistä

Ilmainen pyöräparkki palvelee meripäiväkansaa jälleen ja kannustammekin kävijöitä saapumaan paikalle pyörällä tai julkista liikennettä käyttäen. Pyöräparkin valvontaa suoritetaan 2hlö/vuoro 12–24 aikavälillä. Pyöräparkin valvontaan voivat osallistua myös alaikäiset jäsenet, mutta paikalla on oltava aikuinen.

Siivouspartio ja lajitteluneuvojat liikkuvat tai päivystävät alueella pareittain tai ryhmissä.  Lajitteluneuvojiksi toivomme vähintään 16-vuotiaita henkilöitä, myöhäisillan vuoroissa yli 18-vuotiaita. Työ ei ole kuormittavaa ja tehtävissä pärjää loistavasti ilman aiempaa kokemusta. Mukaan tarvitset vain iloisen mielen ja ripauksen asiakaspalveluhenkeä! Kaiken kokoiset seurat ja yhdistykset ovat lämpimästi tervetulleita. Talkootyöstä maksetaan palkkio, joka sovitaan seuran kanssa.

Tulethan sinäkin mukaan luomaan unohtumattomia hetkiä merellisissä maisemissa!

Ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen  jenna.behm@kotka.fi. Kerrottehan viestissä hieman seurastanne, millaisiin tehtäviin toivoisitte ja mielestänne soveltuisitte. Viestiin voi myös sisällyttää mahdollisuuksien mukaan arvion henkilömäärästä, jotka voisi osallistua talkootyöhön. Tehtävät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Haku aika päättyy 27.5.2024, jonka jälkeen ilmoitamme valinnoista kaikille hakeneille 7.6.2024 mennessä.

Pääyhteistyökumppanit 2024

Menossa mukana vuonna 2024