Kotka-lavalla lauantaina 29.7.

muutokset mahdollisia

LAUANTAI

11-15.20 Lasten Meripäivien ohjelmaa 

Tutustu Lasten Meripäivien ohjelmaan täällä.

16.00 Voimisteluseura Kotka Sport esiintyy

Voimisteluseura Kotka Sport ry on nykyaikainen ja laadukas voimisteluseura missä korostuu positiivinen ja yhteisöllinen asenne. Seurassamme jokaisella on mahdollisuus nauttia voimistelusta harrastetasolta aina huipputasolle asti.

16.30 Johanna von Hertzen

Johanna von Hertzenin kotkalaislähtöinen, Helsingissä vaikuttava laulaja-lauluntekijä, jonka musiikki on suomenkielistä, bändivetoista poprockia. Biisien lyriikkaa on usein kuvattu sellaiseksi, että ”sellaista ei keksitä, vaan sen täytyy olla elettyä”. Johannan puhuttelevat tekstit saavat usein kuulijat uppoutumaan ja pysähtymään tunteidensa äärelle. Keikoista ei kuitenkaan puutu myöskään vauhtia, asennetta tai sooloja! Tällä keikalla Johanna von Hertzen esiintyy yhdessä kitaristinsa Taneli Rantalan ja kosketinsoittajansa Sampsa Pietilän kanssa.

17:30 $hit $how $ervice

”3 kaveruksen trio jotka räppää elämästään niinkuin sen kokee ja näkee lainiakaan hienostelematta. Thatz Wassup”

17:50 Jeri-K & Dedo Eazy & Toblis

Kolmen nuoren lupauksen yhteiskeikka, jota et halua missata!
Jeri-K varttui ja kasvoi Kotkassa, josta suurin osa hänen sanoituksistaan myös kertoo. Niinikään kotkalaisen Dedo Eazyn sanoituksiin kuuluu tarinoita koetuista ajoista ja siitä mitä ympärillä näkee. Toblis tahtoo tuoda musiikillaan esiin omia vaikeuksia sekä voittoja ja kaikkea siltä väliltä.

18:30 Strangers trio

Strangers esittää musiikin velhojen teoksia, ja tällä kertaa Stingin soolokauden Billy ”Pianoman” Joelin kappaleita. Yli 200 miljoonaa levynostajaa ei voi olla väärässä!

19:45 Tanssiryhmä Cougars

21:00 T&C

Bilebändi T&C soittaa hittejä  eri vuosikymmeniltä.  Tämän vuoden puolella perustettu yhtye koostuu muusikoista, joilla on vuosikymmenien kokemus eri bändeistä.

23:00 Ihme4set

Lauantaina esiintyvät mm. Johanna von Hertzen, Kotka Sport, sekä Strangers trio

Kotka-lavan mahdollistaa Kotkan Energia!

Pääyhteistyökumppanit 2023

Menossa mukana vuonna 2023