Kotka-lavalla torstaina 27.7.

Muutokset mahdollisia.

TORSTAI

12.00 Teatteriryhmä Kimara – Kaksin aina kaunihimpi

Kaksin aina kaunihimpi. Lapsuuden, ystävyyden, heilastelun ja rakastumisten tunnelmia värssyinä ja toivelauluina. Tämä esitys nostaa esiin hellyyttä, hilpeyttä ja muistoja. Esitys on kooste Kimaran Rakkausviikon ohjelmasta Kiiltokuvia, värssyjä ja toivelauluja.

12.45 Kotkan tanssiyhdistys Move

Kotkan tanssiyhdistys Move ry eli tuttavallisemmin Move on 2006 perustettu kotkalainen tanssiyhdistys, jonka yhteisö mahdollistaa monipuolisen tanssiharrastuksen monenikäisille tanssijoille 3-vuotiaista alkaen. Tämä esitys on Moven juhlistus tanssin monimuotoisuudelle.

13.15 Manner – Huomolin, Salminen, Mantere

Manner on kolmen kotkalaisen muusikon, Marika Huomolinin (laulu), Wiljami Salmisen (kitara) ja  Sirkku Mantereen (viulu) muodostama yhtye, joka soittaa suomalaista teatterimusiikkia, sävellettyä runoutta ja kevyttä musiikkia. Manner on tarinoita, tunnetta ja tunnelmointia.

14.00 – 14.45 Parijooga. Nappaa kumppani tai kaveri mukaan ja tule joogamaan!  Ohjaajana Sanna Majander / Joogasali Huili.

Parijooga on meripäiväkansan kohtaaminen joogamatolla. Harjoitus sisältää hyvää musiikkia, vapaata liikettä ja joogan asentoja pariin nojaten, yhteisessä energiassa. Tällä tanssillisella tunnilla pääosassa on elämänmakuinen virtaus, voimaantuminen ja hauskanpito.

15.00 Juha Vainion Rahaston tunnustuspalkinnon ja Vuoden Sanoitus -palkinnon jako

15.45  Juha Vainio -seuran yhteislaulut

Juha Vainio -seuran perinteiset yhteislaulut Kotka-lavalla keskiviikkona ja torstaina.

16.45 Kyläorkesteri Raakku – Matkalla

Raakku on kansanmusiikkiyhtye, joka soittaa nykypäivän pelimannimusiikkia. Se uudistaa ja tuoreuttaa kansanmusiikkia omintakeisesti. Raakku tuo kansanmusiikkiin myös hieman progea ja sekoittaa musiikkityylejä Balkanilta Irlantiin ja kantrista Kalevalaan. Mikään tyyli ei ole sille outoa. Youtube

17.45 Kymen flamenco ry esiintyy

18.15 – 19.00 Piirrä ja arvaa! – osallistu kisaan kaverin kanssa tai tule mukaan arvailemaan!

Voit osallistua leikkimieliseen piirrä ja arvaa-kisaan parin kanssa ilmoittautumalla paikan päällä edellisen esityksen päätyttyä. Mukaan otetaan 3-4 paria. Piirtämisen ja arvaamisen vuorot vaihtuvat kierroksittain. Osallistu kisaan tai tule jännäämään ja seuraamaan hauskaa ekosyy juhlaan– aiheista hulvatonta taiteentäyteistä ohjelmanumeroa!

Palkintona voittajaparille teatteriliput!

19.30 Takinkääntäjät

Takinkääntäjät on 2022 vuonna perustettu kotkalainen orkesteri, joka soittaa biisejä tanssimusiikista suomirockiin.

20.45 Bilebändi Pilkku

BILEBÄNDI ALKUILLASTA PILKKUUN ASTI. Vuonna 2007 perustettu Kymenlaaksolainen cover-bilebändi Pilkku on monipuolisen biisikattauksen lisäksi tunnettu livemeiningistään, josta myös yleisö saa varmasti osansa.

22.00 Haukka House Band

Haukka House Band on viihdyttävä, laajalla ja kirjavalla valikoimalla eri tyylilajeja esittävä esim. Juice, The Beatles, Bob Marley, Juha ”Watt” Vainio jne… orkesteri jonka muodostaa haitaristi/laulaja, basisti/laulaja, kitaristi ja rytmi/perkussionisti.

Torstaina Kotka-lavalla voi mm. osallistua parijoogaan tai nauttia flamenco-esityksestä. Musiikkia tarjoilevat mm. Manner ja Kyläorkesteri Raakku esityksellään Matkalla.

Kotka-lavan mahdollistaa Kotkan Energia!

 

Pääyhteistyökumppanit 2023

Menossa mukana vuonna 2023