Kotka-lavalla perjantaina 28.7.

muutokset mahdollisia

PERJANTAI

12.00 Power Coast – Mitä kuuluu, akkuklusteri? -paneelikeskustelu

Mitä kuuluu, akkuklusteri? – paneelikeskustelu seutumme ja Suomen paikasta akkuteollisuuden kasvutarinassa. Juontajana Kimmo Ohtonen

13.15 Musiikkiteatteri Popkööri ry

Musiikkiteatteri Popkööri ry on upouusi vuoden alussa perustettu kymenlaaksolainen kuoro- ja musiikkiteatteriyhdistys. Kotka-lavalla nähdään musiikkinäytelmä Radio Glam maistiaisia

14.00 – 14.35 Tanssikoulu Vikman – Commercial dance -tanssitunti

Hyppää mukaan vauhdikkaaseen tanssihetkeen joka sopii sekä nuorille että aikuisille!

14.45 Aaromikael

Aaromikael on nuori uniikilla saundilla varustettu Rap/Pop artisti joka on lyhyestä urastaan huolimatta ehtinyt kartuttaa mittavan määrän esiintymiskokemusta.

15.45 105 Dance Complex esiintyy

Tanssistudio 105 Dance Complex esittää monipuolisen tanssikokonaisuuden. Lavalle nousee eri-ikäisiä tanssijoita jotka tempaavat yleisönsä mukaan niin hip hopin kuin lattareidenkin rytmiin. Tämä show ei säästele tanssin ja esiintymisen ilossa. Energiaa pursuava näytös on täynnä mielenkiintoisia taidokkaita koreografioita jotka muuntautuvat erilaisiksi näyttämöllisiksi ratkaisuiksi.

16.30 Itämaisen tanssin ryhmä Sal’ata

17.00 – 18.00 Ellan erinomainen bingo! Nyt kaikki mukaan bingoilemaan, luvassa mukavia palkintoja.

Sanaseppolua ja yleissivistystä, kuninkaallisella twistillä.
Bingo on yleisöystävällinen mutta täysin mielivaltainen ja onneen perustuva peli. Sen säännöt tulkitaan aina tapauskohtaisesti bingon järjestävän tahon toimesta. Tervetuloa jännäämään!

18.30 Kolmas nainen -tribuutti

21.00 Kauppalan Pojat

Kauppalan Pojat on boomereiden bilebändi! Suomirockin tiiliskiviä ja sivuraiteiden lempeää kolinaa Baddingista Juiceen aidossa Kauppalan Poikien hengessä!

23.00 Bilebändi Kiki’s 

Kotkalainen bilebändi Kiki’s esittää taidokkaasti tuttua, menevää ja mukaansatempaavaa pop- ja rock covermusiikkia menneiltä vuosikymmeniltä nykypäivään. Monipuolisella ja huolella valitulla biisivalikoimalla Kiki’s pitää tunnelman katossa koko illan ajan!

Perjantaina Kotka-lavalla viihdyttävät mm. boomereiden bilebändi Kauppalan Pojat, rap/pop-artisti Aaromikael, sekä 105 Dance Complexin tanssijat.

Kotka-lavan mahdollistaa Kotkan Energia!

 

Pääyhteistyökumppanit

Menossa mukana