Kotka-lavalla perjantaina 26.7.

muutokset mahdollisia

PERJANTAI

11:00-11:45 Power Coast – Mitä kuuluu, akkuklusteri? -paneelikeskustelu

Paneelikeskustelu Suomen ja Kotkan-Haminan seudun paikasta maailmanlaajuisessa akkuteollisuuden kasvutarinassa. Keskustelemassa mm. Pia Vilenius (Akkuteollisuus ry), Markku Kivistö (Business Finland) ja Harri Eela (Cursor Oy). Vieraslista täydentyy kesän aikana.

12:00-12:45 Manner

Manner on kolmen kotkalaisen muusikon yhtye, joka soittaa suomalaista teatterimusiikkia, sävellettyä runoutta ja tunnettuja kevyen musiikin kappaleita omalla tyylillään. Solistina Marika Huomolin, kitarassa Wiljami Salminen ja viulussa Sirkku Mantere. Manner on tarinoita, tunnetta ja tunnelmointia.

13:00-13:20 Haminan teinisirkus

Otteita Lumottu metsä -näytöksestä, joka sisältää mm. näyttävää ilma-akrobatiaa. 

13:30-14:15 Tom Coldwater

Suomalais-amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä Tom Coldwater tarjoilee americana-henkistä folk-rockia autenttisella otteella. Vahvan tarinallisissa kappaleissa läsnä ovat niin Kalifornian aurinko kuin pohjoisen melankoliset kaiut.

14:30-15:15 Juha Vainio -seuran yhteislaulut

15:30-15:45 Tanssishow -Tanssikoulu Vikman

Tanssikoulun lapset ja aikuiset tulevat tarjoamaan viihdyttävän tanssiesityksen. Lavalla nähdään tanssin maailmanmestareita, sooloja, duoja sekä ryhmiä.

16:00-16:35 Tanssitunti – Latino Show – Tanssikoulu Vikman

Hyppää virkistävän tanssin maailmaan ja tule nauttimaan lattareiden sykkeestä soolona. Otetaan lämpö päälle ja nautitaan pieni hetki yhdessä helposta koreografiasta. Anna tanssin viedä!

16:45-17:30 Back to the 80´s

Ihme4set tarjoilee Bruce Springsteenin, Bryan Adamssin sekä Bon Jovin tuotantoa. Klassikoita jotka kaikki tuntee! Saa laulaa, tanssia ja varsinkin viihtyä!

18:00-19:30 Miä <3 Musa

Marko Kuuselan luotsaama huikea bändi esittää tunnettujen kotkalaisten suosikkibiisejä. Yhdessä arvuutellaan, kuka on minkäkin kappaleen mukanaan tuonut.  

20:00-21:00 Q-ME featuring Elina Hjelt 

Q-ME on alan ammattilaisista koostuva kokoonpano, joka vaihtaa tarvittaessa musiikin genrestä toiseen kuin kameleontti väriään.  Laulusolistin vaihtuessa tarpeiden mukaan, soittajisto on alan ehdoton creme de la creme.  

Näiden meripäivien solistiksi meillä on ilo saada kotkalaislähtöinen Elina Hjelt, joka on ehtinyt tehdä jo pitkän uran rytmimusiikin parissa. Luvassa on tiukkaa menoa joka taatusti laittaa ”Höpinää tötteröön, tutinaa punttiin ja menomonot vinoon.”

21:30-23:00 Kauppalan Pojat

Kymiläinen kuuden hengen orkesteri, joka tulkitsee Suomi-rockia vanhaa kunnioittaen, mutta omalla tyylillään (mm. Juice, Agents, Alanko, Badding). 

23.00 Bilebändi Pilkku

BILEBÄNDI ALKUILLASTA PILKKUUN ASTI. Vuonna 2007 perustettu Kymenlaaksolainen cover-bilebändi Pilkku on monipuolisen biisikattauksen sekä tunnelmaa nostattavan valoshown ja savuefektien lisäksi tunnettu livemeiningistään, josta myös yleisö saa varmasti osansa.

Kotka-lavan perjantai! Kuvissa Tanssikoulu Vikmanin tanssija, Tom Coldwater, Manner -yhtye ja Bilebändi Pilkku.

Kotka-lavan mahdollistaa Power Coast!

 

Pääyhteistyökumppanit 2024

Menossa mukana vuonna 2024